Friss topikok

 • Alfőmérnök: Frissítve új videóval! (2018.07.13. 22:28) "Alfik és egyéb pszichopaták"
 • Alfőmérnök: "TothJanJ 2016.04.16. 17:01:56 További fejlemények Prof. Elek Gábor ügyében: orulunkvincent.blog.... (2016.04.19. 22:29) Zaklatás
 • Mr Falafel: Mivel bosszantottad már fel magad megint ennyire? :-))) Gloire szerintem nem is létezik. Nem értem... (2012.11.14. 19:26) No comment
 • tesz-vesz: @Mr Falafel: akkor honnan nyomtad fel az adatait? (2012.05.22. 14:28) I. Volt egyszer egy kommentfolyam...
 • tesz-vesz: @Alfőmérnök: Jézusom, mikor ergé kitiltott létrehoztam egy posztot, melyben a fideszt és a mandine... (2012.05.09. 10:17)

Utolsó kommentek

 • Alfőmérnök: Frissítve új videóval! (2018.07.13. 22:28) "Alfik és egyéb pszichopaták"
 • Alfőmérnök: "TothJanJ 2016.04.16. 17:01:56 További fejlemények Prof. Elek Gábor ügyében: orulunkvincent.blog.... (2016.04.19. 22:29) Zaklatás
 • Alfőmérnök: "jotunder · orulunkvincent.blog.hu 2016.01.02. 09:09:09 @egysmás: Ő Alfőmérnök. kocsogloxonesgloi... (2016.01.02. 11:42) Zaklatás
 • tesz-vesz: fék, te állsz alfő és rozi mögött is? még az ügyvéd nevét is kicsillagoztad? egy biztos ponz se ... (2013.08.25. 17:27) Zaklatás
 • Alfőmérnök: Rozika, te ezért fizettél is? (2013.05.16. 07:37) Zaklatás
 • Utolsó 20

Nem hiszek abban, hogy a virtuális, kitalált karakterekkel folytatott bábjáték különbözne a valós személy valós gondolataitól. Ezt csak Alfik és egyéb pszichopaták hiszik el maguknak. A Maga által leírt összes szó és mondat az ön valós személyének a valós gondolatait tükrözi, az az Ön valós véleménye és szellemi terméke. És az írás – szemben a szóval – megmarad. Ezért fontos, hogy pontosan fogalmazzon az ember.”

Ezek a szavak a gloire nick mögött álló, gyilkos antiszemita indulatairól ismert, jellemtelen, ócska kis patkánytól származnak. Megtehetném, hogy kiposztolom a nevét, de nem vagyok híve a ballib karaktergyilkolászásnak. (Mit szólnának szegény tanárai, hogy ostoba kisnyilas lett egykor tehetséges tanítványukból? Mit szólnának a liberális – libsi törzshely – munkahelyén, ha kiderülne, hogy egy hardcore antiszemita a munkatársuk? Ha tudnák, hogy amit olvasnak a kurucinfón, az filoszemitizmus ahhoz képest, amiket ő ír?)
Szóval megtehetném, hogy lejáratom
a nyomorult férget, de tisztességtelen, férfiatlan, libernyálas dolognak tartanám.
Úgyhogy csak annyit kérdezek,
te nyomorult senkiházi: ha Alfi meglátogatna egy benga nigger haverjával, egy krav magás és egy buzi zsidó kíséretében, először a krav magás ütne ki, aztán a nigger, utána a buzi zsidó seggbekúrna (tudod, a zsidóknak nem csak a nemi erőszakolás, a buziság is a vérükben van), nos, ezek után a szemébe mernéd mondani, hogy „pszichopata vagy”? Mert ha igen, Alfi elővenné a vascsövét és megmutatná, hogy ő is tud agresszív és brutális lenni. Ez lebegjen a szemed előtt, ha róla beszélsz. .) :D

 

1 komment

Vendégszerzőnk, Doomhammer tollából:

„Az igazi motivacio az, hogy Alfomernok kitalalta, hogy megszunteti a josdat [ez nem igaz – a szerk.]. Ahhoz, hogy megertse, miert fontos ez neki, tudnia kell, hogy mi a josda. A josda egy legyfogo, egy csapda. A benne folyo, idonkent szelsoseges beszelgetesek arra vannak kitalalva, hogy odacsalogassanak olyan "konzervativokat", akik egyetertenek vele.

Sajnos tul jol mukodott. Amint azt Falafel olyan eleselmejuen megprobalta elmondani - de nem ertettek meg - az ilyen zart csoportok nagyon veszelyesek. A josda legalabb egy "konzervativnak" mar a vesztet okozta - Tolgynek - es az ott zajlo belterjes tarsalgas olyan aranybanyat jelent az erdeklodoknek, amit mashol nehezen talalnak meg. Ezert azok, akik szamara az ott tanyazok vagy a potencialis aldozatok fontosak lehetnek - en nem vagyok ilyen - igencsak szeretnek, ha megszunne ez az ivogodor a sivatagban.

(…)

Dobbenetes butasag kell ahhoz, hogy annyi "ertelmisegi" igy beleessen egy tankonyvszeru csapdaba.”

http://mandiner.blog.hu/2013/01/12/kozossegi_elmeny_kozonseg_nelkul/fullcommentlist/1#c19808462

Szólj hozzá!

Tisztelt Cím!

A mellékelt ügyvédi meghatalmazás alapján, ügyfelem képviseletében eljárva az alábbiakat közlöm Önnel:

Ügyfelemet Ön Mézes Rozi nick néven ismeri a http://mandiner.blog.hu oldalról, amelyen Ön az Alfőmérnök nick néven rendszeres kommentelőként van jelen.

Kommentjeiben számos alkalommal az ügyfelemet rágalmazó, becsületét és személyiségi jogait sértő bejegyzéseket tett.

Továbbá Ön az ügyfelem katuska0109@gmail.com e-mail címére rendszeresen küld az ügyfelemet zaklató elektronikus leveleket, annak ellenére, hogy ügyfelem nem kíván Önnel semmilyen, így levelező kapcsolatot sem fenntartani, amelynek egyértelmű tanújelét is adta. A levelek ráadásul fenyegetéseket is tartalmaznak[természetesen ez nem igaz, büntetőjogi értelemben soha nem fenyegettem sem MézesRozit, sem a mögötte álló személyt], amelyek ügyfelemet felháborítják.

Tájékoztatom arról, hogy az Ön magatartása kimeríti többek között a Büntető Törvénykönyv 176/A. §-ában meghatározott "Zaklatás" bűncselekmény tényállását.

"176/A. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetőleg mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, rendszeresen vagy tartósan mást háborgat, így különösen mással, annak akarata ellenére telekommunikációs eszköz útján vagy személyesen rendszeresen kapcsolatot teremteni törekszik, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. "

Felszólítom, hogy zaklató tevékenységét haladéktalanul szüntesse be, úgy az elektronikus levelezés, mind az említett http://mandiner.blog.hu oldalon tett bejegyzéseivel kapcsolatban.
Tájékoztatom, hogy amennyiben a jelen felszólításom eredménytelen marad, úgy ügyfelem a bűnüldöző hatóságoktól fog jogvédelmet kérni Önnel szemben, és feljelentést kíván tenni zaklatás és egyéb bűncselekmények elkövetése miatt. Erre a bizonyára Ön által sem kívánt esetre tekintettel, tudomására szeretném hozni, hogy a személyi azonosságát ügyfelem ismeri, és tanúval tudja bizonyítani.
Kérem, hogy vegye komolyan a jelen felszólító levelemben foglaltakat. Ügyfelem célja a zaklató tevékenység beszüntetése, és nem a komoly jogkövetkezményekkel járó büntető eljárás megindítása, azonban ha a felszólításomban foglaltaknak nem tesz eleget, úgy ez elkerülhetetlen lesz számára.

Tisztelettel,
Dr. ******* ügyvéd

-----------------------------------------------------------------------------------------

Kedves **** ******!

 

 

Talán elkerülte a figyelmét, hogy MézesRozi nem valós személy. Hogy kicsoda a való életben, nem tudom, bár sejtésem van róla (megjegyzem, ő keresett meg privát levélben, barátkozás céljából ).

Ha rövid időn nem tesz eleget bizonyos kérésemnek, meg fog történni, hogy nyilvánosságra hozom a sejtésemet. Ő is megtette ugyanezt velem. Tudta, hogy mindezzel súlyos károkat okozhat nekem.

Kérem, mielőtt "zaklatásról" ír, vegye figyelembe, hogy a gmail levelező rendszere alkalmas egy emailcím kiszűrésére. Tehát ha nem akar erről az emailről leveleket kapni, csak "le kell tiltania".

 

4 komment

" gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2012.11.13. 23:02:05

@Loxon: helyében én kiraknék ide pár könyvajánlót, online könyváruházaktól, akár csak egy-egy érdekesebb klasszikus elég volna. Onnatól ez a blog - mivel reklámoz - üzleti tevékenységet folytatna. Simán be lehetne perelni téged hitelrontásért. A tárgyalásokon előbb-utóbb meg kéne jelenned, különben előállítanak. Egy jó ügyvéd végig viszi simán, bár a büntetés valószínüleg remémnytelen, de az inkongnitódnak vége lenne. Soha többet nem látnánk azt hiszem."

http://delphoijosda.blog.hu/2012/11/03/xxiv_786/fullcommentlist/1#c18292527


"Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2012.11.14. 13:35:23
@Alfőmérnök: „Én inkább arra lennék kíváncsi, mi a véleménye Loxonnak @gloire: indítványáról.”

Az „ignorálás” azt is jelenti, hogy valaki egyáltalán nem vesz tudomást a másikról, tehát a véleményére sem kiváncsi. Elvileg te „ignorálod” Loxont, gyakorlatilag azonban nem.

Egyébként a véleményt, ha van is, szívünk joga elhallgatni, morfondírozni rajta, sőt arra is jogot formálhatunk, hogy egyáltalán ne foglalkozzunk valamivel, tehát véleményünk _se_ legyen róla. Mivel pedig egyetlen toporzékoló elvárásnak sem felelhetünk meg (nem csak nem akarunk, de nem is lennénk képesek), kizárt, hogy mindenről számot adjunk, legkevésbé pedig magának a toporzékolónak tartozunk számadással.

Annak eldöntését pedig, hogy erre mások hogyan reagálnak, reagálnak-e egyáltalán, vagy hogy mit hisznek ezzel kapcsolatban, helyes vagy téves következtetéseikkel együtt kimondatlanul másokra hagyjuk, bizalommal abban, hogy viselkedésünket helyesen értelmezik, és tudva azt, hogy félreértések is lesznek, mert ezek elkerülhetetlenek. A félreértésekért legfeljebb szólunk, ha értelmét látjuk, ha nem látjuk értelmét (ami szintén millió okból lehetséges), nem tesszük. Röviden ez lenne a kiskáté."
http://delphoijosda.blog.hu/2012/11/03/xxiv_786/fullcommentlist/1#c18298868

Címkék: Címkék

1 komment

kep.jpg

Szólj hozzá!

16.
február

Alfőmérnök  |  43 komment

Tegnap este gloire „Takarodj innen!” felszólítással kitiltott a delphoijósda blogról. (Az indok egy bbjnicket sértő hozzászólás volt; a dolog pikantériája, hogy egy olyan ember dobott ki emiatt, aki maga is többször súlyosan megsértette bbjnicket és másokat, köztük engem is.) Mielőtt búcsút vettem a blogtól, „aflő” nicknéven leírtam a véleményemet, de törölték. Alább olvasható tevevaegypupunak írt válaszom rekonstrukciója.

 

@tevevanegypupu: "Ezt a josdat valaki inditotta es joga van eldonteni, ki lehet itt, milyen hangnemet hasznaljunk"

A jósdát Loxon hozta létre, pontosabban ő csalogatta át a kommentfolyam nickjeit egy általa létrehozott blogra. Tehát a jósdát tekinthetjük úgy, mint a kommentfolyam folytatását, azzal a különbséggel, hogy nem a mandi fennhatósága alatt áll. Ha valakinek van felhatalmazása a főnökösködésre, az Loxon. Nekem ezzel szemben is vannak kifogásaim (nem örültem neki, hogy a kommentfolyamból lényegében konzervatív tea-kör lett), de ezt még elfogadom, mert tkp önszántunkból mentünk át az általa létrehozott blogra, és valamennyire alkalmasnak tűnik "vezető" szerepre. Gloiret viszont nem hatalmazta fel a virtuális közösség semmire és nem is alkalmas semmiféle vezető szerepre, mert beteg személyiség.
Így amíg ő főnököt játszik, én nem is kívánok ott kommentelni.

 

pontosítás/kiegészítés: Loxont el tudom fogadni, ha nem is mint „főnököt”, de mint „játékmestert”, Gloiret azonban nem. Amíg ő ugyanolyan posztot tölt be ott, mint Loxon, nem is kívánok részese lenni az ottani virtuális közösségnek. Ha a kitiltásom megszűnik, néha-néha, ha szükségét érzem - pl. ha a személyemről terjesztenek valótlan információkat -, lehet, hogy hozzászólok.

Tölggyel, mint a jósda egykori oszlopos tagjával együttérzek, és remélem, hogy az ügyével kapcsolatos hozzászólásaimmal nem ártottam neki.

 

 

 

43 komment

Alább közlöm az eddigi látogatási statisztikákat. Szerintem kezdetnek nem rossz, bár kétlem, hogy ennél valaha is jobb lesz.

Úgyhogy ezennel kihirdetem blogunk győztesét:

a győztes nap 2012. január 21. 595 letöltéssel, 73 látogatóval, 113 látogatással!!!

A nyeremény Korda György Haver, a nőkkel jól vigyázz c. száma.


stat.jpg

2 komment

A tegnap este folyamán valaki a becenevemet ("Alfi") kitulajdonítva írt kétes értékű hozzászólásokat. Ezúton szeretném leszögezni, hogy NEM én voltam az. Az illető feltehetőleg bbjnicket is ki akarta figurázni, mivel hasonló avatart (egy majmot, csak nem negatívat, hanem pozitívat) választott magának.

Kérek mindenkit, hogy ha teheti, ignorálja az illetőt!!!

Ugyanakkor feltűnt "Disznóvári" nick, akinek volt egy értelmes meglátása:

"Ha Loxon és Gloire azt akarják bebizonyítani, hogy nélkülük "mucsává" változik a kommentfolyam, tévednek (ennek tételes cáfolata ugyanis, hogy minden "felügyelet" nélkül működött a mandineren)."

Szerintem is ezt akarják bebizonyítani, ebben a hitben élnek. Mintha korábban mondott volna olyat Loxon, hogy a teakörön azt tapasztalta, hogy a demokrácia még az interneten, egy blogon sem működik. Ezzel bizonyos szempontból akár még egyet is lehetne érteni, de ebben az esetben nem erről van szó. Nem a demokrácia nem működik itt (ott), hanem a loxon-gloire-féle, paranoid, rosszhiszemű, pöcsfejű autokrácia.

And now:

 

106 komment

"Ami a költözést illeti: tudom, hogy nehéz kilépni a tömegvonzásból és abból a szuggesztióból, hogy egy olyan népszerű oldal, mint a Mandiner, összehozza a kommentelőket, és hogy így befolyást lehet gyakorolni az olvasókra. De a blogradar óta ez nem sokat számít. Aki olvasni akar, csak elhelyez itt egy poloskát, egy másik bookmarkban meg ott tartja a mandiner.hu-t. Nagy kaland. Az biztos, hogy ezen az oldalon nem fogjuk moderálni sem Tölgyet, sem Magunkat." (Loxon)

 

A mandineren tölgy egy hozzászólását törölték, amiben felszólította ergét, mint egy tanárbácsi, hogy kérdezzék meg Lánczit, mielőtt hülyeségeket írnak róla. Erre kitört a pánik, és erre hivatkozva (júúj, cenzúráznak!!) tették át a doom által alapított kommentfolyamot a debil jósdába (mintha valami új dolgot fedeztek volna fel), azzal a kitétellel, hogy ott majd nem lesz moderálás. Persze a kis pöcs loxon, meg gloire rögtön elkezdték a nekik nem tetsző kommenteket (abandit, meg az én kurvaanyázásomat) moderálni, mikor az eredeti kommentfolyamban tudomásom szerint soha nem volt moderáció, tölgyet sem onnan moderálták ki (hanem egy másik posztból, ahol offtopic volt a hozzászólása).

A fenti idézetben az un. kommentfolyam - tehát egy tetszőleges poszt alatti kötetlen "csevegés" - szereplőire vonatkozott a Magunk. Ezt Loxon mondta később, mikor kifogásoltam a moderálásomat, és felhoztam neki ezt a szövegét.
Nem mintha különösebben zavarna, én csak annyi következtetést vonta le belőle, hogy komolyanvehetetlen, megbízhatatlan, pitiáner figura, (miközben elmúlt idők erkölcseit sírja vissza).
Tölgynek egy, azaz egy kommentjét moderálták ki ergéék, szerintem sem volt szép dolog (más offtopic hozzászólásokat nem szoktak kimoderálni, csak nagyon ritka esetben), de ami hisztit csaptak körülötte, az már nevetséges volt.
Ja, és Armagedeont is moderálták delfoi jóskáék, nemrég meg bbjnicket szólította föl gloire távozásra. Ilyen a régi, "Doom-féle" kommentfolyamon nem volt.

(a szöveg egy része átvétel innen: http://mandiner.hu/cikk/20120104_malnasi_bucsuzom )

 Frissítés: Azóta kitiltották, kimoderálták Armagedeont -- akivel a blog egyik gazdája szokott jókat cseverészni konteókról -- bbjnicket meggyalázták, megregulázták, és kilátásba helyezték az elbocsátását.

Mindezek alapján én a delphoi jósda két "bloggazdáját" gerinctelen, pitiáner, kisstilű, beképzelt, hatalommániás pöcsnek nyilvánítom.

 

 

165 komment